h1

För alla twihards och Paramorefans:

mars 17, 2010

PARAMORE KOMMER TILL SVERIGE!!! OCH INTE BARA TILL SVERIGE, TILL GÖTEBORG!!! OCH JAG OCH EMMA SKA DIT!!!! De kommer på Pier Pressure-festivalen. Och så här står det på hemsidan och man blir bara SÅ HIMLA STOLT!:


När man passerat 200 miljoner MySpace-spelningar vet man att något stort är på gång. När man inte bara har låtar med i, utan ens frontperson även är huvudkaraktär i ett av världens största musik-tv-spel Guitar Hero World Tour kan man börja ana doften av framgångssaga. När man dessutom turnérat världen runt för idel utsålda arenor kan man snacka succé.
Plattan som fick Paramore ut i världen och upp på de stora scenerna, ”Riot” (2007), har idag sålt i över en miljon exemplar bara i hemlandet USA. Nya albumet ”brand new eyes” som släpptes i september förra året var en ytterligare utveckling av den emopunkrock som Paramore gör så bra. Sist Paramore landade på svensk mark hade fansen väntat länge, och de 3400 personer som såg konserten på Arenan i Stockholm fick bevittna en energikick utan dess like. Vid besöket delade Aftonbladet ut fyra plus och ställde sig samtidigt frågan om vilken festival som ställer Paramore på scen i sommar. Nu är det klart. Det gör såklart Pier Pressure!

Där sprack ju i och för sig våra planer om att gå på Eclipsepremiären i Stockholm men det är inte varje dag Paramore kommer liksom. Då kom jag på att ”Shit! Emma kanske vill se i Arvika då?” och då blev jag..livrädd kanske är rätt ord? Men då är det tur att man har någon som är lika beroende 😉 :

så Göteborg den 20:e (förhoppningsvis iaf) och Karlstad på Eclipse-premiär den 30:e! Vågar faktiskt påstå att detta kommer bli den absolut bästa sommaren någonsin!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: