h1

kick ASS!

maj 11, 2010

Älvdalen var super! Vi hade så sjukt kul, som alltid med ASS. Kick ASS! typ. Första kvällen såg vi på skräckfilm, andra dagen började passen och vi träffade inte de andra för än på kvällen då jag och Maja var tränare för B-gruppen och de andra tränade i A-gruppen. Lördagen var ungefär samma, men på kvällen var det något uppspel där varje förening skulle förklara sin stad utan att använda ord, vi gjorde arvikafestivalen ; ) Haha. Söndagen var det hemfärd igen. Det fanns uppkoppling på hotellet och jag och maja utnyttjade det ganska bra 😉  Vi gjorde också upp typ tre gånger att vi skulle sticka ut och springa också men för varje gång kom vi på en ny ursäkt haha. Samma sak med läxorna haha men vafan, är man borta ska man ju inte tänka på sånt HAHA.
Jag älskar verkligen varenda en i Arvika Simsällskap. Seriöst. Och Lars som troligen är världens mest omtänksamma tränare, han gör det verkligen värt att vara med överhuvud taget.

Nej, nu ska jag inte tjata om älvdalen nått mera, back to homework! Och juste, jag är ledig ända tills på måndag nu! Studiedag imorgon, Kristi Himmelfärdsdag på torsdag och Klämdag (eller vad heter det?) på fredag! GÖTT MOS PÅ KOCKI! (hahaha förresten: det skrev vi också med på ”uppspelet” i lördags: gött mos på kocki!)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: