h1

Kambodja!

maj 29, 2010

Jag är så himla glad! För typ en månad sedan blev vi i klassen uppdelade i fem olika grupper, där vi skulle göra ett grupparbete om religion. Välja ett land som har buddism eller hinduism som statsreligion och skriva om landet och religionen.
Tanken var lite att vi skulle göra det som ett ”när och fjärran”-program.

Igår hade vi redovisning (det var planerat att den skulle va i tisdags, men bara jag och fredrica var klara med det då) , och jag och fredrica satt verkligen och försöka få det som om vi verkligen hade varit där. Klippte in oss på en massa bilder på tillexempel en strand, pratade lite om stranden. Sa att vi träffade på några kambodjaner som pratade engelska för att några gör det men mest pratar de Khmer och så förklarade vi lite om det språket o.s.v.

Genom att vi var sist av redovisningarna var vi jättenervösa när det var klart. Tänkte liksom att vi kanske hade gjort det lite fööör mycket som en resa, och för lite fakta, till skillnad från de andra. 
Men vi hade enskilt betygsprat efteråt och då sa Camilla att ”Det var det bästa bildspelet jag har sett, och det enda landet av de här redovisningarna som jag är intresserad av att åka till för att ni framförde det så bra.” så hon frågade om priser och allt, haha.
Okej, lite varning för skryt där men ; ) Haha nej då, det var bara himla roligt. Så sa hon att samspelet mellan mig och fredrica var helt otroligt bra haha.
Här får ni se bilderna vi klippte in oss på HAHA. Det är inte tänkt att det ska se verkligt och perfekt ut, utan det var bara för en kul sak. Så ni inte undrar liksom;)


Klickbara!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: