h1

BIRTHDAY

februari 16, 2011

Jag blir stor tjej idag! Hela 17 år var det sedan jag kom till världen, haha! Blev väckt på sängen med paket och ljus. Sen gick vi upp och åt en gemensam frukost vilket aldrig inträffar annars då vi börjar olika tider allihopa, men idag tog mamma och pappa ledigt lite extra och Anton fick gå upp lite extra tidigt. Vi åt nybakat bröd som precis kom ur ugnen och efter det blev det muffins och kaffe. Första gången jag har ätit efterrätt till frukost, haha.

Till kvällsmat har vi ätit oxfilé, klyftpotatis och bernaisesås, hela dagen har varit super! Har fått jättefina presenter, känner mig så himla nöjd! (Och rörd – trots att det tar typ två sekunder och sådär så blir jag så rörd av att flera hundra personer skriver grattis till mig på facebook, haha, trots att varenda en som fyller år får minst lika många gratulationer där)


Vi börjar med en liten egobild. Ser jag inte lite äldre ut? Det står nästan SJUTTON skrivet i pannan! Nu syns det ju inte så mycket, men batterigreppet som sitter på kameran har jag äntligen fått! (Det finns ju inga Nikon-grepp till D60’n så det är ju först nu jag har kunnat haft)


Jag undrar om mamma är väldigt van att skriva 2010, haha. Detta upptäckte vi nämligen i morse. Blir en klurig grej att kolla tillbaka på när jag blir sisådär 70 år. ”Va? Fyllde jag 17 2010? Jag som alltid har trott att jag är född 1994!”


Har fått en jättefin plånbok i märket Björn Borg!


Presentkort på Vero Moda har jag fått!


Ett Graffiti-nagellack (och en mascara som står lite osynlig där bredvid)


Och……en klockradio! Vilken uppfinning alltså!
Har även fått lite underkläder och pengar. Och på lördag blir det kalas för hela tjocka släckten!

…För jag var 17 år, 17 år i staden, där jag växte upp och så, märker du hur fort det går? För jag var 17 år….

EDIT: bättre bild på kameran!

Annonser

2 kommentarer

  1. jamenjuste, grattis emmapemma!


  2. gud vilken härlig blogg du har, fylld med fina bilder! hihi, jag älskar verkligen fotobloggar 🙂 du kanske är intresserad av att följa varandra via bloglovin? 🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: