h1

Ansiktskrämer, rengöring och smink

mars 12, 2011

Här kommer produktbilderna! Mina favoriter av lite smått och gott.

Vi börjar med mina ansiktskrämer. Jag smörjer ansiktet varje morgon med VICHY’s Essentielles Emulsion Visage. Vid vissa tillfällen, om jag känner mig riktigt torr, blek eller huden känns ”livlös” (Haha, jag skulle kunna bli commercial-modell) använder jag HTH’s Balance Lotion (liten tub). Båda funkar jättebra på mig!

Nu till rengöring. Vi börjar från vänster: Acnicyl’s Cream finns att köpa på Apoteket. Det tar död på finnar och andra orenheter, och man ska använda den efter att man har tvättat ansiktet med Acnicyl’s Cleanser (som jag har men knappt använder längre). Denna har jag på huden lite då och då när den känns fet och om jag har någon finne. Används ungefär en gång i veckan.
Epiduo är en receptbelagd salva som jag har fått utskriven. Den behandlar lättare versioner av Acne, och för er som tycker att ni har lite väl mycket finnar är detta ett stort tips! Började använda den runt nyår och slutade nu i februari, har i princip inga finnar längre – den har hjälpt enormt! Nu använder jag den dock inte längre.
ACO’s Face Young Rengörande Mousse använder jag när jag tvättar ansiktet på kvällen – vanlig sminkborttagning helt enkelt. Det är det enda jag använder på kvällarna nu för tiden.

Mitt smink, det jag använder dagligen (ungefär)!
Maybelline’s Colossal Volum’ Express (den gula) i färgen Glam Black, vattenlöslig, använder jag nästan alltid. Superbra! Maybelline’s Falsies Volum’ Express (den lila), vattenfast, använder jag de dagar vi har simskolor, eller på utekvällar (Gud vet vad man kan få i ansiktet då alltså haha).
Täckstiftet man kan se i bakgrunden är Nivea’s Teint Perfection Active Cover Stick använder jag om någon finne har dykt upp under natten, på näsan för att inte börja se ut som Rudolf med röda mulen under dagen och viktigast av allt: Under ögonen, haha! Har en tendens att få väldigt mörka ringar under ögonen när jag har sovit dåligt och sådär. Den har tyvärr utgått från sortimentet så när den här är slut planerar jag att köpa denna eller denna.
En ögonfransböjare från H&M om jag inte missminner mig.
Välanvänd kajal/ögonbrynspenna från Loreal (kan användas som båda). Vad den heter har jag inget aning om, det har jag vässat bort;)
Sist men inte minst: Maybelline’s Expert Wear Blush, rouge i färgen 52 Sierra Sand.

Detta blev allt väldigt ingående! Har en smyckes-favorit också men den kommer upp imorgon, det blev så mycket!
Jag är ganska nöjd med bilderna, i princip första gången jag fotade produktfoton. Vad tycker ni?

Annonser

3 kommentarer

  1. Vad kul att du vill vara med 🙂 lycka till


  2. Det är ju jättebra gjort ju! Hur gör du det så att det ser så proffessionellt ut om du fattar?! 🙂


  3. AD FINA BILDER!!!!!!! /Maja , Jag orkade inte logga in på min bloggsak så lånade amandas hehheKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: