h1

Hej igen ∣ 9.14

juni 3, 2011

Och så sitter jag här igen, med samma anledning som varje gång jag har suttit här – för att berätta någonting.
Jag har insett att jag är en person som måste få ut mina känslor (men inte i en så stark mening, det där med känslor) i text. Det är bara så det är. Jag blir tokig på alla saker som jag upplever som jag inte kan få skriva ner, jag vet inte varför. Jag förevigar ögonblick med kameran men jag har ju ingenstans att dela med mig av dem.
Jag vill inte se det här som att jag kommer Att Blogga, utan mer få skriva av mig när jag inte orkar bära på mer text i huvudet 😉

Så, en textmänniska alltså, det är vad jag är. Vilket jag i och för sig alltid har vetat, men det har ju inte ni liksom. Jag formulerar texter i huvudet och sen måste jag bara ha någonstans där jag kan få skriva ner dem.

Idag är en sån dag. När jag bär omkring på för mycket text i huvudet och bara måste skriva av mig någonting.

I onsdags ägnade jag hela kvällen åt att rensa i vår trädgård. Jag vet, helt sjukt. Det är inte precis min stil. Inte för att jag inte brukar hjälpa till hemma, men i trädgården är det värre liksom, där brukar min spindelfobi ta över. Det blev iallafall så himla mycket finare och jag är supernöjd. Konstigt vad så lite kan göra en lycklig.

Igår köpte jag mig en ny cykel. Ja, ny kanske är fel att säga, men den är ny för mig iallafall. Röd, rostig och det knarrar i tramporna när jag cyklar – perfekt. Sen solade jag resten av dagen, bara ”framsidan”, och jag insåg sen att det kanske inte var så smart gjort. Jag har nämligen väldigt, väldigt lätt för att få färg och nu när jag äntligen har tagit mig till biblioteket för att låna en bok satt jag där ute i kanske 2 timmar. Två timmar är väldigt mycket för mig, som lätt blir rastlös.
Hur som helst så är jag nu jättesnyggtfräscht brun på framsidan, och kritvit på baksidan. Det ser helt sjukt ut.

Jag var också på kalas, hos min fasters man, och kusiners pappa Sören. Vi åt god mat och fikade innan det var dags att åka hem igen. Hemma åt vi popcorn och spelade kort på altanen, någonting vi bara gör på sommaren så här snackar vi sommarkänsla alltså.

Idag vaknade jag upp av att en fluga var i rummet, somnade om en stund och vaknade halv nio med solen i ögonen. Drog upp persiennerna direkt (inte ett moln på himlen) och klädde på mig en vit sommarklänning (detta nämner jag bara för att konstatera att nu fasen är det sommar) och kollade på termometern – 18 grader. Halv nio!
Har tagit med mig kameran ut på en liten fotorunda, en ytterst liten fotorunda, i princip 50 meter bort från huset och tillbaka, men ändå.
Nu pysslar mamma med frukosten och pappa har precis kommit hem med Wilma efter en morgonpromenad. Åh, och jordgubbar köpte han med sig också.
Nu ska jag väll snart äta frukost och sen ska jag bannemig sola ryggen idag. Senare möter jag upp Elin för lite lunch på stan men tills dess ska jag bara njuta av att det äntligen är sommar!

Några bilder får ni lite senare, jag vill publicera detta inlägg så snabbt som möjligt. 

Annonser

One comment

  1. Ojojoj vad förvånad jag blev när jag såg att du uppdaterat..;) x)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: